Dell & YES.be

Een platinum partnership

Focus

Dell Technologies is al vele jaren toonaangevend op het gebied van laptoptechnologie en zij blijven voorop lopen met hun nieuwste aanbod. De Dell Latitude laptops zijn de perfecte keuze voor de Belgische scholen. Drukke studenten hebben specifieke behoeften als het gaat over laptops: urenlang gebruik gedurende de schooldagen, elke dag op en af naar school in de bus of op de fiets, boekentassen die hardhandig aangepakt worden, enzovoort.

De Latitude 13 educatie laptops hebben een breed scala aan eigenschappen om zodat ze bestand zijn tegen de slijtage van het drukke leven van een student. Eigenschappen zoals krachtige Intel processoren samen met genoeg geheugen en SSD opslagruimte, antireflectieschermen, morsbestendige toetsenborden, een versterkt chassis en schokabsorptie via de met rubber beklede LCD-randen maken het toestel robuust voor dagelijks gebruik. De Dell ontwerpers hebben er rekening mee gehouden dat de toestellen niet te zwaar mogen zijn, zodat studenten ze eenvoudig van klas naar klas kunnen meenemen.

Door samen te werken met Eurosys kunnen scholen hun studenten en personeel de beste techoplossingen en -services bieden. Eurosys heeft jarenlange ervaring met de Dell oplossingen in het leveren van veilige, betrouwbare en kosteneffectieve technologische oplossingen, zodat de IT-medewerkers van scholen hun IT-infrastructuur optimaal kunnen beheren. De technische ondersteuning en onderhoudsservices van Eurosys samen met Dell zorgen ervoor dat de technologische infrastructuur van de school veilig, up-to-date en probleemloos voor de studenten werkt.

DELL Oplossingen voor Education

Yes contactpersoon

Ontdek ons aanbod van Dell laptops,
speciaal geselecteerd voor de digisprong.

Dell Latitude 3120 2-in-1 Education

Dell Latitude 3120 Education

Dell Latitude 3310 2-in-1 Education

Scroll naar boven