Hulp met je computer

Heb je problemen met je computer? Wij lossen de problemen waar je last van hebt vakkundig op. Is jouw computer traag geworden, wil je die eens goed opschonen of juist fris beginnen met een goede computer-installatie? We zijn jouw PC hulplijn en de specialist die je kunt inschakelen bij al je computerproblemen en -vragen.

Hulp met je smartphone

Heb je problemen met jouw telefoon en zoek je hulp van een smartphone student? Onze ervaren IT-studenten staan voor je klaar en helpen je graag bij alle vragen en problemen met je telefoon. Wij brengen in kaart waar het aan ligt en lossen het probleem meteen voor je op.

Hulp met je tablet

Hulp nodig bij het tablet gebruik? Een tablet is een geweldig apparaat, als je goed weet hoe je daar mee om moet gaan.

Onze studenten bieden onze klanten hulp bij tablet problemen en we helpen bij de installatie van de handige apps die er beschikbaar zijn. Zo kun je zorgeloos mailen vanuit je luie stoel, een filmpje kijken, door foto’s heen scrollen of een boek lezen. Met de deskundige tablet uitleg en toelichting van onze ervaren IT-studenten wordt het apparaat nog veelzijdiger en makkelijker in gebruik

Hulp met je printer

 

Stel, de printer print niet: wat doe je dan? Heel vervelend, vooral als je net een paar belangrijke documenten wilt afdrukken. Als de printer het niet meer doet en je die zelf niet meer aan de praat krijgt, heb je daar een specialist bij nodig. 

Wij helpen je bij alle vragen en problemen over de printer, bijvoorbeeld door verbinding te maken met de printer, opnieuw te installeren of die te resette

Hulp nodig met internet

Heb je wel wifi, maar geen internet? Als je geen internetverbinding hebt kan er van alles aan de hand zijn. Wij zoeken voor je uit hoe het komt dat het wifi signaal steeds wegvalt of hoe je wel verbinding kunt hebben, maar geen internet.

Er kan sprake zijn van verschillende internet problemen, die niet vanzelf zullen oplossen. Het is belangrijk dat alle instellingen goed staan en de verbinding op de juiste manier wordt gelegd. Als je jouw modem of router bekijkt zie je veel lampjes knipperen en zijn er allerlei aansluitingen beschikbaar. Het is belangrijk dat ze allemaal goed staan, om het internet te laten werken. Je voorkomt daarmee dat wifi steeds wegvalt, heel traag is of zelfs helemaal geen internetverbinding oplevert.

Hulp met e-mail

 

Kun je geen e-mail meer ontvangen of versturen? Krijg je steeds een foutmelding als je je mail opent? Of heb je problemen met het instellen of koppelen van je (werk)mail?

Onze ervaren IT-studenten helpen je graag met al je e-mailproblemen en vragen over bijvoorbeeld de instellingen. We kunnen aan de slag met Outlook, Windows Mail, Apple mail, Hotmail, Yahoo, Telenet Webmail, Gmail, enzovoor

Vermijd virussen of online oplichting

 

Computer virus te pakken? Als jouw computer langzaam opstart, steeds spam laat zien of irritante pop-ups vertoont is de kans groot dat je hiermee te maken hebt. Je hebt een virus op jouw PC opgelopen, waardoor je computer niet meer werkt zoals het hoort.

Onze ervaren IT-studenten herkennen het type virus dat problemen veroorzaakt en zullen dit virus vakkundig verwijderen van je computer. Zij lossen de virusproblemen voor je op.

Hulp bij al je digitale apparaten

Naast de computer, tablet of smartphone, zijn er veel meer apparaten in huis waar vaak hulp bij nodig is. Van digitale televisies tot fotocamera’s, maar ook van de slimme thermostaat tot zelfs wasmachines die gebuik maken van het internet. Onze studenten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en weten heel goed wat ons in de nabije toekomst te wachten staat.

Krijg je bijvoorbeeld je slimme thermostaat niet goed ingesteld of wil je boeken op je e-reader downloaden, maar weet je niet hoe dit moet? Of zoek je hulp bij het aansluiten van je home cinema set, het installeren van je IP-camera of de bediening van je Philips Hue lampen? Onze studenten helpen je met plezier!