Op dinsdag 27 april lichten we graag, samen met Microsoft, onze kijk toe op een goede aanpak van de Digisprong aan u toe. Op die manier kunt u daarna gemakkelijker zelf beslissingen nemen.

Microsoft

YES.be werkt voor haar aanbod intensief samen met Microsoft. Het webinar wordt dan ook samen met een specialist van Microsoft opgezet.

Yes.be

YES.be is gespecialiseerd in ICT-oplossingen voor scholen.
We zorgen niet alleen voor de het leveren, onderhouden en herstellen van de meest geschikte laptops voor leerlingen en leraren, maar helpen ook bij het bouwen van een veilig en performant netwerk en alle andere facetten van een degelijk ICT-beleid.

Inschrijven

Schrijf u zeker in. Tijdens het uurtje dat we voor het webinar voorzien zal u zeker extra inzichten en informatie krijgen die u helpen bij de keuze voor wat de beste oplossing is voor uw school.

Op het programma

Tijdens dit webinar geven we een interactieve voorstelling van YES.be, ons aanbod voor uw digisprong. Verder komt u te weten waarop u moet letten om het juiste toestel te kiezen en leggen we de focus op de meerwaarde voor de leerkracht en leerling.


Inschrijven voor webinar

Scroll naar boven