Is jouw school
klaar voor de Digisprong?

De specialisten van Yes.be helpen u bij elke stap.

Oplossingen
voor de digitalisering van het onderwijs

Deze 4 troeven garanderen uw ideale Digisprong

Yes.be wil mee helpen bouwen aan de toekomst van de volgende generaties.

Wij zijn ervan overtuigd dat de juiste digitale aanpak in het onderwijs daarbij een fundamentele rol zal spelen.

Daarom hebben we de kennis en ervaring van 4 belangrijke ICT-spelers samengebracht.

Samen garanderen wij 4 ijzersterke troeven:

Wilt u meer weten over de meest geschikte aanpak van de DIgisprong in uw school? Neem vrijblijvend contact met onze specialist Roel Raymaekers (GSM 0491 37 23 31).

logo_laptop

De ideale laptop is veel meer dan het toestel alleen.

De 7 bouwstenen van ons laptopmodel

Wat is de ideale laptop? Het antwoord is niet voor iedere school hetzelfde. Meer nog, wat de meest aangewezen laptop is kan zelfs verschillen al naargelang de studierichting. Voor Yes.be is ‘de ideale laptop’ geen toestel, maar een pakket. Dat pakket garandeert betrouwbaarheid en gemoedsrust.

Dus, welke laptop uit ons gamma u ook kiest, hij wordt in ieder geval geleverd met ons zorgenvrijprogramma dat bestaat uit 7 bouwstenen:

Yes.be heeft een gevarieerd aanbod samengesteld met laptops in elke prijscategorie. Maar allen voldoen ze aan een aantal strenge kwaliteitseisen. Elke laptop komt standaard ook met een beschermde sleeve-tas.
Uw leerlingen werken met de software die ze later in hun beroep ook zullen gebruiken. Voorzien van back-up en beveiliging.
Garantie voor de duurtijd van de overeenkomst, een ijzersterke ondersteuning met 24/7 helpdesk, on-site support en centraal beheer van de software en toepassingen.
Elke laptop krijgt het Yes365 leerplatform. Iedere gebruiker en kan permanent en overal aan al zijn documenten en toepassingen met een single sign-on.
Yes biedt ook een kenniscentrum voor leerlingen en leerkrachten dat niet alleen het antwoord bevat op bijna alle vragen, maar waar de gebruikers ook van elkaar kunnen leren.
Alle laptops uit ons gamma hebben duurzaamheidscertificaten. Daarnaast kan Yes oudere laptops refurbishen, waardoor ze nog langer bruikbaar zijn. Daarnaast is er ook nog een programma voor kinderen uit kwetsbare gezinnen in samenwerking met Ondernemers voor een Warm België.
De garantie van een degelijk aanbod met een betrouwbare ondersteuning komt met een vaste, lage prijs. Dat kan zowel via een koopformule als via een huur- of leaseovereenkomst.

De Digisprong-middelen optimaal inzetten

Het Digisprong-project van de Vlaamse overheid geeft de digitalisering van het onderwijs nu een boost. Die middelen zijn er nu, maar ze zullen niet altijd in deze volumes beschikbaar blijven. 

Daarom vindt Yes.be het belangrijk om, samen met elke school, te kijken hoe deze middelen zo goed en verstandig mogelijk kunnen worden ingezet en wel op zo’n manier dat ze zo lang mogelijk renderen.

Waarom Yes.be?

De digitalisering van ons onderwijs wordt een van onze belangrijkste troeven voor de toekomst.

De Vlaamse overheid wil de digitalisering in de komende periode actief ondersteunen met haar Digisprong-programma.

Wij willen graag meewerken aan die digitalisering. Wij willen leerkrachten, studenten, ICT-coördinatoren en directies helpen om de best mogelijke digitale spong te maken en dit helemaal in lijn met het pedagogisch project van de school.

Met 4 in de bres

Er is maar één manier om dat goed te doen: alle nodige ICT-diensten samenbrengen in 1 kwaliteitsvol pakket: hardware, software, connectiviteit, beveiliging en ondersteuning (bestaande uit technische ondersteuning, training, pedagogische ondersteuning, …). 

Daarom hebben we de kennis en ervaring van 4 gerenomeerde bedrijven samengebracht.

Onze ervaring in het bedrijfsleven garandeert niet alleen de beste dienstverlening. Omdat we weten wat er van leerlingen wordt verwacht eens ze hun diploma hebben gehaald, kunnen we scholen helpen om hun digitale leertraject optimaal af te stemmen op de vaardigheden die later nodig zullen zijn.

Elk kind mee

Iedere leerling heeft recht op een laptop en de nodige tools om lessen thuis en in de klas te volgen.

De Digisprong helpt daar zeker aan mee. Yes.be EuroSys wil ook haar steentje bijdragen en heeft, samen met een aantal andere bedrijven de vzw Ondernemers voor een Warm België opgericht.

Met deze organisatie zamelen we ongebruikte, nog werkende laptops in. Die zetten we weer helemaal en orde en stellen die ter beschikking van kwetsbare gezinnen.

We hebben nu ook een programma uitgewerkt waarmee een pakket van laptop, internetverbinding en een basistraining aan speciale voorwaarden worden aangeboden aan kwetsbare gezinnen.

Goed om te weten

kind op laptop met digisprong

Uniek concept

Duurzaam en sociaal

YES! Laptops zijn niet zomaar de levering van hardware. Vanuit onze duurzame missie en visie hebben wij er alles aan gedaan om een duurzaam en sociaal model op te zetten. Wij zijn ontzettend trots op dit resultaat, waarmee wij zonder meerprijs een uniek product in de markt zetten.