ICT beheren

Een digitale school is tegenwoordig meer dan een aantal laptops. Onze YES diensten ondersteunen u bij de dagelijkse uitvoering van uw beheerstaken of nemen deze, indien nodig, van uw over. Ons technisch team kan u naar behoefte ondersteunen met complexere vraagstukken zoals security en netwerk.

YES Beheer & Support

YES.be is de partner voor meer dan levering van digitale middelen. Ook voor beheer of support van uw digitale omgeving zijn wij uw partner met onze full-service concepten om optimaal gebruik te maken van alles binnen uw schoolomgeving.

Security & Networking

Uw digitale structuur en vooral ook het onderhoud (en de beveiliging!) zijn wellicht het meest mooie en uitdagende deel voor de ICT-coördinator. Maar leerlingen, leerkrachten en de directie, zien de uitdaging niet, die willen gewoon dat het werkt. Daarmee ondersteunen wij u. Voor de veiligheid van uw gegevens en die van uw leerlingen

YES Smart Start

Wij rollen letterlijk uw laptops uit, en wel uit onze wagen. Kant en klaar ontvangt u uw kasten met geïnstalleerde laptops, volledig ingericht. Stekker in het stopcontact en u kunt starten. Dat is YES Smart Start.
YES Smart Start is ook mogelijk in combinatie met beheer.

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op via ons contactformulier
Scroll naar boven