Je huurt of koopt meer dan een toestel alleen.

De 7 bouwstenen van ons laptopmodel

De 7 bouwstenen van ons laptopmodel

Wat is de ideale laptop? Het antwoord is niet voor iedere school hetzelfde. Meer nog, wat de meest aangewezen laptop is kan zelfs verschillen al naargelang de studierichting.

Voor Yes.be is ‘de ideale laptop’ geen toestel, maar een pakket. Dat pakket garandeert betrouwbaarheid en gemoedsrust.

Dus, welke laptop uit ons gamma u ook kiest, hij wordt in ieder geval geleverd met ons zorgenvrijprogramma dat bestaat uit 7 bouwstenen:

1. Gevarieerde keuze aan laptops

Yes.be heeft een gevarieerd aanbod samengesteld met laptops in elke prijscategorie.

Allen voldoen ze aan een aantal strenge kwaliteitseisen. Elke laptop komt standaard ook met een beschermde sleeve-tas.

2. Toekomstgerichte software

Uw leerlingen werken met de software die ze later in hun beroep ook zullen gebruiken. Voorzien van back-up en beveiliging.

3. Dienstverlening en ondersteuning

Garantie voor de duurtijd van de overeenkomst, een ijzersterke ondersteuning met 24/7 helpdesk, on-site support en centraal beheer van de software en toepassingen.

4. Yes 365 leerplatform

Elke laptop krijgt het Yes 365 leerplatform. Iedere gebruiker kan permanent en overal aan al zijn documenten en toepassingen met een single sign-on.

5. Yes Academy

Yes biedt ook een kenniscentrum voor leerlingen en leerkrachten dat niet alleen het antwoord bevat op bijna alle vragen, maar waar de gebruikers ook van elkaar kunnen leren.

6. Duurzaam

Alle laptops uit ons gamma hebben duurzaamheidscertificaten. Daarnaast kan Yes oudere laptops refurbishen, waardoor ze nog langer bruikbaar zijn. Daarnaast is er ook nog een programma voor kinderen uit kwetsbare gezinnen in samenwerking met Ondernemers voor een Warm België

7. Koop-, huur- en leasecontracten

De garantie van een degelijk aanbod met een betrouwbare ondersteuning komt met een vaste, lage prijs. Dat kan zowel via een koopformule als via een huur- of leaseovereenkomst.