WEBINAR

Het optimaal gebruik van leerhulpmiddelen in de klas!

25 NOVEMBER 2021 – 10u30 tot 11u30

Sprekers:

  • Kris Vande Moortel
    Education Industry Executive Microsoft

Het optimaal gebruik van leerhulpmiddelen in de klas!

Eindelijk krijgt het onderwijs de nodige overheidssteun die nodig is om het onderwijs verder te optimaliseren. Dit biedt scholen unieke kansen om hun ICT-infrastructuur degelijk uit te bouwen. Maar een degelijke infrastructuur komt echter pas echt tot zijn recht indien ook alle mogelijkheden van de techniek worden benut.

Daarom geven wij op donderdag 25 november een informatieve sessie over hoe je op een optimale manier leerhulpmiddelen inzet in de klas. We laten je live de mogelijkheden ontdekken hoe je best een toestel gebruikt in de klas. We leggen hierbij de nadruk op het pengebruik, de mobiliteit, de touchscreen mogelijkheden, en de inclusie van het toestel en het platform. Hiermee willen we je helpen om ICT ook op de beste manier in te zetten op jouw school.

YES.be is gespecialiseerd in ICT-oplossingen voor scholen.
Daarbij kijken we vooral naar dat wat nodig is op scholen om daadwerkelijk een digitale sprong te kunnen maken. Zowel op het gebruik van ICT als ook de inrichting hiervan. YES.be werkt voor haar aanbod intensief samen met Microsoft. Het webinar wordt dan ook samen met een specialist van Microsoft opgezet.

Bekijk de recording van het webinar. Tijdens het uurtje dat we voor het webinar voorzien zal je zeker extra inzichten en informatie krijgen die je helpen bij de keuze voor wat de beste oplossing is voor jouw school.

Samen maken we de digitale sprong!

Vul je gegevens in en ontvang de recording van het webinar

Webinar
Scroll naar boven